Zien: presentator Karel van de Graaf overleden, bekijk de hoogtepunten uit zijn carrière

Zien: presentator Karel van de Graaf overleden, bekijk de hoogtepunten uit zijn carrière

Woensdag 15 november 2023 om 20:26

Presentator en journalist Karel van de Graaf is op 72-jarige leeftijd overleden. De voormalig programmamaker, die al enige tijd leed aan alzheimer, verwierf grote bekendheid als presentator van Wie is de Mol, zijn talkshow Karel, en de wekelijkse gesprekken met de Minister-President. Hij is in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen overleden.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: presentator <em>Karel van de Graaf</em> overleden, bekijk de <em>hoogtepunten</em> uit zijn carrière Presentator en journalist Karel van de Graaf is op 72-jarige leeftijd overleden. De voormalig programmamaker, die al enige tijd leed aan alzheimer, verwierf grote bekendheid als presentator van Wie is de Mol, zijn talkshow Karel, en de wekelijkse gesprekken met de Minister-President. Hij is in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen overleden. Tekst gaat verder onder de video. WereldnieuwsEen uitzending van Karel maakte in 1984 wereldnieuws toen een persoon uit het publiek opstond en tafelgast Paul Somohardjo, de tegenstander van de voormalige Surinaamse president Desi Bouterse, aanviel. De uitzending werd uiteindelijk afgebroken, gevolgd door twee schoten achter de schermen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: presentator Karel van de Graaf overleden, bekijk de hoogtepunten uit zijn carrière

Wereldnieuws
Een uitzending van Karel maakte in 1984 wereldnieuws toen een persoon uit het publiek opstond en tafelgast Paul Somohardjo, de tegenstander van de voormalige Surinaamse president Desi Bouterse, aanviel. De uitzending werd uiteindelijk afgebroken, gevolgd door twee schoten achter de schermen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's