Ontknoping Boer zoekt vrouw wordt Claudia eventjes te veel: 'Staat zoveel te gebeuren'

Ontknoping Boer zoekt vrouw wordt Claudia eventjes te veel: 'Staat zoveel te gebeuren'

Thursday 16 November 2023 om 13:19

Deze week in De BLVD Podcast: Tranen, gebroken harten en medelijden. De ontknoping van Boer zoekt vrouw nadert, wat resulteert in enkele pijnlijke tv-momenten waarvan nog niet alle kandidaten zijn hersteld.

Tekst gaat verder onder de video.

Ontknoping <em>Boer zoekt vrouw</em> wordt <em>Claudia</em> eventjes te veel: 'Staat zoveel te gebeuren' Deze week in De BLVD Podcast: Tranen, gebroken harten en medelijden. De ontknoping van Boer zoekt vrouw nadert, wat resulteert in enkele pijnlijke tv-momenten waarvan nog niet alle kandidaten zijn hersteld. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) BLVD PodcastIn de recente BLVD Podcast bespreken Bridget, Eric en Rob of deelnemers aan liefdesprogramma's beter beschermd moeten worden. Daarnaast brengen ze goed nieuws uit Hollywood over de stakingen en belichten ze het nieuws van de pasgetrouwde haarstylist van Kim Kardashian die alweer gaat scheiden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde-ster Petri en Robert ten Brink stelen show in nieuw seizoen Boerderij van Dorst Bekijk deze video » Borrelhapjes bij Vandaag Inside staan er kennelijk niet om op te eten: "Niet doen, Geert" Bekijk deze video »
TV :
Ontknoping Boer zoekt vrouw wordt Claudia eventjes te veel: 'Staat zoveel te gebeuren'

BLVD Podcast
In de recente BLVD Podcast bespreken Bridget, Eric en Rob of deelnemers aan liefdesprogramma's beter beschermd moeten worden. Daarnaast brengen ze goed nieuws uit Hollywood over de stakingen en belichten ze het nieuws van de pasgetrouwde haarstylist van Kim Kardashian die alweer gaat scheiden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's