Het debat van Nederland: wordt Geert Wilders emotioneel van Wilfred Genee?

Het debat van Nederland: wordt Geert Wilders emotioneel van Wilfred Genee?

Vrijdag 17 november 2023 om 08:05

Een bijzonder moment tijdens Het debat van Nederland was toen Wilfred Genee enige glinstering in de ogen van Geert Wilders meende te ontwaren en de politicus daar uiteraard even op aansprak: 'U schiet een beetje vol zie ik steeds.'

'Kan het niet verbergen'
Daar heeft de PVV-voorman direct een gevat antwoord op: 'Ik zie u nu de tweede keer, ik kan het niet verbergen.'

Bekijk het fragment uit Het debat van Nederland hieronder

Het debat van Nederland: wordt <em>Geert Wilders</em> emotioneel van Wilfred Genee? Een bijzonder moment tijdens Het debat van Nederland was toen Wilfred Genee enige glinstering in de ogen van Geert Wilders meende te ontwaren en de politicus daar uiteraard even op aansprak: 'U schiet een beetje vol zie ik steeds.' 'Kan het niet verbergen'Daar heeft de PVV-voorman direct een gevat antwoord op: 'Ik zie u nu de tweede keer, ik kan het niet verbergen.' Bekijk het fragment uit Het debat van Nederland hieronder Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Merel Ek shockeert heren Vandaag Inside: 'Ik mocht aan zijn stang hangen' Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Frans Timmermans is maatje te klein voor Wilders, Omtzigt en Yeşilgöz' Bekijk deze video »
TV :

Het Debat van Nederland is donderdag 16 november om 20.30 uur te zien en de nabeschouwing in Vandaag Inside om 22.00 uur op SBS6. Daarna kun je Het Debat van Nederland terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's