Merel Ek shockeert heren Vandaag Inside: 'Ik mocht aan zijn stang hangen'

Merel Ek shockeert heren Vandaag Inside: 'Ik mocht aan zijn stang hangen'

Vrijdag 17 november 2023 om 07:53

Voor Het debat van Nederland ging politiek verslaggeefster Merel Ek op pad met een meneer in een scootmobiel, om aan te geven hoe hij naar het ziekenhuis in Heerlen gaat en dat het problematisch zou zijn als die locatie zou sluiten. Als ze bij Vandaag Inside vertelt dat ze tijdens het fietsen af en toe aan 'zijn stang mocht hangen' krijgt ze de heren uiteraard over zich heen: 'Aan zijn stang hangen? Zo'n uitzending is het vanavond niet. Pas je nou een beetje aan het niveau aan.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek shockeert heren <em>Vandaag Inside</em>: 'Ik mocht aan zijn stang hangen' Voor Het debat van Nederland ging politiek verslaggeefster Merel Ek op pad met een meneer in een scootmobiel, om aan te geven hoe hij naar het ziekenhuis in Heerlen gaat en dat het problematisch zou zijn als die locatie zou sluiten. Als ze bij Vandaag Inside vertelt dat ze tijdens het fietsen af en toe aan 'zijn stang mocht hangen' krijgt ze de heren uiteraard over zich heen: 'Aan zijn stang hangen? Zo'n uitzending is het vanavond niet. Pas je nou een beetje aan het niveau aan.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's