Het Debat van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Debat van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Primeur op SBS6: het debat van Nederland

Het Debat van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag 16 november breekt een bijzonder moment aan bij SBS6: voor het eerst is een verkiezingsdebat te zien op deze zender. Ook SBS heeft besloten zich te mengen in de politieke strijd in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november. Alle fragmenten uit deze uitzending Wilfred Genee over Het Debat van Nederland: 'Het volk zorgt voor de stellingen' Bekijk deze video » Wilfred Genee speculeert over Frans Timmermans in Het Debat van Nederland: 'Verliet de studio niet vrolijk' Bekijk deze video » Vanavond op tv: SBS Debat van Nederland met Wilfred Genee (video) Bekijk deze video » Wilfred Genee plaagt Geert Wilders in Debat van Nederland: 'U lijkt Johan Derksen wel!' (video) Bekijk deze video » Debat van Nederland: Wilders en Omtzigt schudden elkaar de hand op woonbeleid (video) Bekijk deze video » Chaos in Het Debat van Nederland: lijsttrekkers schreeuwen door elkaar (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt confronteert Geert Wilders: 'Met zo'n programma kan ik niet werken' (video) Bekijk deze video » Het Debat van Nederland: lijsttrekkers zijn het eens, ziekenhuis Heerlen blijft open (video) Bekijk deze video » Het debat van Nederland: wordt Geert Wilders emotioneel van Wilfred Genee? Bekijk deze video » 'Mildere' Geert Wilders draait; zet Het Debat van Nederland op scherp (video) Bekijk deze video » Merel Ek en Sam HagensHet debat van Nederland wordt geleid door Wilfred Genee, hij presenteert deze avond samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens. Dit is het eerste verkiezingsdebat ooit op deze zender. Nederlanders gaan hierbij in gesprek met de lijsttrekkers van de vier grootste partijen uit de peilingen van dit moment: Pieter Omtzigt (NSC), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD), Frans Timmermans (PvdA/GroenLinks) en Geert Wilders (PVV). Nederlanders aan het woordHet wordt geen traditioneel tv-debat. In dit debat staan namelijk Nederlanders centraal die zelf ervaring hebben met de vier belangrijkste thema’s van de aankomende verkiezingen, die naar voren zijn gekomen uit onderzoek onder leden van het Hart van Nederland-panel: gezondheidszorg, wonen, migratie en rondkomen (bestaanszekerheid). Zij delen hun persoonlijke verhaal met de politici, die vervolgens met elkaar kunnen discussiëren. Na afloop wordt er bij Vandaag Inside uitgebreid nabeschouwd door René van der Gijp en Johan Derksen.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Donderdag 16 november breekt een bijzonder moment aan bij SBS6: voor het eerst is een verkiezingsdebat te zien op deze zender. Ook SBS heeft besloten zich te mengen in de politieke strijd in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november.

Merel Ek en Sam Hagens
Het debat van Nederland wordt geleid door Wilfred Genee, hij presenteert deze avond samen met Hart van Nederland-verslaggevers Merel Ek en Sam Hagens. Dit is het eerste verkiezingsdebat ooit op deze zender. Nederlanders gaan hierbij in gesprek met de lijsttrekkers van de vier grootste partijen uit de peilingen van dit moment: Pieter Omtzigt (NSC), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD), Frans Timmermans (PvdA/GroenLinks) en Geert Wilders (PVV).

Nederlanders aan het woord
Het wordt geen traditioneel tv-debat. In dit debat staan namelijk Nederlanders centraal die zelf ervaring hebben met de vier belangrijkste thema’s van de aankomende verkiezingen, die naar voren zijn gekomen uit onderzoek onder leden van het Hart van Nederland-panel: gezondheidszorg, wonen, migratie en rondkomen (bestaanszekerheid). Zij delen hun persoonlijke verhaal met de politici, die vervolgens met elkaar kunnen discussiëren. Na afloop wordt er bij Vandaag Inside uitgebreid nabeschouwd door René van der Gijp en Johan Derksen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV