Vandaag Inside: 'Frans Timmermans is maatje te klein voor Wilders, Omtzigt en Yeşilgöz'

Vandaag Inside: 'Frans Timmermans is maatje te klein voor Wilders, Omtzigt en Yeşilgöz'

Vrijdag 17 november 2023 om 07:28

GroenLinks-PvdA-lijsttrekker Frans Timmermans kwam donderdagavond niet goed uit de verf tijdens het Het debat van Nederland en dat ontging ook de heren van Vandaag Inside niet. Rutger Castricum: 'Hij is een maatje te klein voor een debat als dit. Die dacht wel even premier te gaan worden hier en dat valt hem echt vies tegen.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: 'Frans Timmermans is maatje te klein voor Wilders, <em>Omtzigt</em> en Yeşilgöz' GroenLinks-PvdA-lijsttrekker Frans Timmermans kwam donderdagavond niet goed uit de verf tijdens het Het debat van Nederland en dat ontging ook de heren van Vandaag Inside niet. Rutger Castricum: 'Hij is een maatje te klein voor een debat als dit. Die dacht wel even premier te gaan worden hier en dat valt hem echt vies tegen.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wilfred Genee plaagt Geert Wilders in Debat van Nederland: 'U lijkt Johan Derksen wel!' (video) Bekijk deze video » Chaos in Het Debat van Nederland: lijsttrekkers schreeuwen door elkaar (video) Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's