Bekijk de eerste beelden: nieuw seizoen Wie is de Mol? speelt zich af in Mexico

Bekijk de eerste beelden: nieuw seizoen Wie is de Mol? speelt zich af in Mexico

Vrijdag 17 november 2023 om 17:00

Het 24e seizoen van Wie is de Mol? vindt plaats in Mexico, zo heeft het programma vrijdag bekendgemaakt via X. De exacte uitzenddatum blijft nog onthuld, maar traditiegetrouw wordt het in januari verwacht.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden: nieuw seizoen <em>Wie is de Mol?</em> speelt zich af in <em>Mexico</em> Het 24e seizoen van Wie is de Mol? vindt plaats in Mexico, zo heeft het programma vrijdag bekendgemaakt via X. De exacte uitzenddatum blijft nog onthuld, maar traditiegetrouw wordt het in januari verwacht. Tekst gaat verder onder de video. Do you want to know the future? ???21 november ? https://t.co/A2HeMQUE18 ? #widm #widm24 pic.twitter.com/ml8ArB8d6e— Wie is de Mol? (@WieIsDeMol) November 17, 2023 Wie is de MolIn 2008 werd Wie is de Mol? al eerder opgenomen in Mexico, waar Dennis Weening destijds 'de Mol' was. De identiteit van de kandidaten voor het aankomende seizoen is op dit moment nog niet onthuld. Verdere details over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? worden op 21 november bekendgemaakt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Oud-Mol Everon draagt het stokje over aan nieuwe mol WIDM2023 (video) Bekijk deze video » Wie is de Mol?: stemexpert analyseert telefoongesprek en wijst Soy Kroon aan als Mol Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden: nieuw seizoen Wie is de Mol? speelt zich af in Mexico

Wie is de Mol
In 2008 werd Wie is de Mol? al eerder opgenomen in Mexico, waar Dennis Weening destijds 'de Mol' was. De identiteit van de kandidaten voor het aankomende seizoen is op dit moment nog niet onthuld.

Verdere details over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? worden op 21 november bekendgemaakt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's