Zien: Loretta Schrijver helemaal weg van vrolijke Koala in The Masked Singer (video)

Zien: Loretta Schrijver helemaal weg van vrolijke Koala in The Masked Singer (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 21:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Zien: Loretta Schrijver helemaal weg van vrolijke Koala in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. In The Masked Singer is Loretta Schrijver extra gelukkig nu er een vrolijk dier opduikt op het podium. De Koala mag het dan wel moeilijk hebben down under, op het The Masked Singer-podium vlamt hij als nooit tevoren. Het enige probleem is dat de jury geen idee heeft welke BN’er achter het masker van de Koala kan zitten. Of eigenlijk; ze hebben veel te veel ideeën. The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Loretta Schrijver helemaal weg van vrolijke Koala in The Masked Singer (video)

In The Masked Singer is Loretta Schrijver extra gelukkig nu er een vrolijk dier opduikt op het podium. De Koala mag het dan wel moeilijk hebben down under, op het The Masked Singer-podium vlamt hij als nooit tevoren. Het enige probleem is dat de jury geen idee heeft welke BN’er achter het masker van de Koala kan zitten. Of eigenlijk; ze hebben veel te veel ideeën.

The Masked Singer is vanaf vrijdag 10 november wekelijks te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's