The Masked Singer: welke BN'ers staan deze week te zingen? gemist? | Gids.tv

The Masked Singer: welke BN'ers staan deze week te zingen? gemist?
Amusement

RTL 4
2023-11-17 20:02:00
Tip

Uitzending van The Masked Singer: Nederland gemist? Vrijdag is het weer tijd voor een fonkelnieuwe aflevering van The Masked Singer. Het panel moet aan de bak want er staan weer allerlei BN’ers in gekke pakken voor hun neus te zingen, maar wie?

Nieuw panellid
Het vijfde seizoen van The Masked Singer ziet er wel iets anders uit dan voorgaande jaren. Deze keer schuift Monica Geuze aan bij de oude vertrouwde panelleden Buddy Vedder, Carlo Boszhard, Gerard Joling en Loretta Schrijver. Daardoor strijden niet meer twee duo’s tegen elkaar, maar iedereen speelt individueel. De leiding is nog steeds in handen van Ruben Nicolai.

Twintig gemaskerde BN’ers
Ook doen er dit jaar maar liefst twintig gemaskerde bekende Nederlanders mee. In dit seizoen verschijnen elke week vijf nieuwe kandidaten op het podium om een optreden te verzorgen. Met behulp van een aantal hints moeten de panelleden zien te raden wie er staat te zingen. De karakters van dit seizoen zijn: Badeend, Bonbon, Buffel, Discobol, Druiventros, Eekhoorn, Hert, IJsbeer, Koala, Kogelvis, Libelle, Magiër, Nijlpaard, Schaap, Stinkdier, Toffe Peer, Tuinkabouter, Uil, Walrus, Zeester. Bekijk deze aflevering van The Masked Singer: Nederland hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Masked Singer

The Masked Singer: Nederland video's

The Masked Singer: Nederland TV-Nieuws