The Masked Singer: karakters schitteren tijdens spectaculair groepsoptreden (video)

The Masked Singer: karakters schitteren tijdens spectaculair groepsoptreden (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 22:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: karakters schitteren tijdens spectaculair groepsoptreden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 17 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Als passende afsluiter van de avond werd in The Masked Singer een spectaculair groepsoptreden verzorgd, waarin de Kogelvis, Koala, Bonbon, Toffe Peer en Eekhoorn nog een keer alles op alles zetten om door te mogen naar de volgende ronde. Voor de jury is het de laatste kans van vanavond om de identiteiten van de karakters te achterhalen voordat twee kandidaten het strijdtoneel moeten verlaten. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
The Masked Singer: karakters schitteren tijdens spectaculair groepsoptreden (video)

Als passende afsluiter van de avond werd in The Masked Singer een spectaculair groepsoptreden verzorgd, waarin de Kogelvis, Koala, Bonbon, Toffe Peer en Eekhoorn nog een keer alles op alles zetten om door te mogen naar de volgende ronde. Voor de jury is het de laatste kans van vanavond om de identiteiten van de karakters te achterhalen voordat twee kandidaten het strijdtoneel moeten verlaten.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's