Gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten De Lier vallen politie aan met vuurwerk (video)

Gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten De Lier vallen politie aan met vuurwerk (video)

Zaterdag 18 november 2023 om 17:01

De politie had zaterdag in De Lier zijn handen vol aan de gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten, die met vuurwerk de politie te lijf gingen.

Gewelddadige <em>pro-Zwarte Piet demonstranten</em> De Lier vallen politie aan met vuurwerk (video) De politie had zaterdag in De Lier zijn handen vol aan de gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten, die met vuurwerk de politie te lijf gingen. De intocht van Sinterklaas in De Lier is zaterdag uit de hand gelopen. Kick Out Zwarte Piet demonstranten die wilden protesteren bij de intocht in het Zuid-Hollandse dorp werden bekogeld met eieren en vuurwerk door gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten. Deze mensen zijn verdreven door de politie met schilden en wapens. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: fietser overlijdt ter plekke na ernstig ongeval met auto in Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser overleden na botsing graafmachine in Haaksbergen (video) Bekijk deze video » Zien: koe op de Amsterdamse grachten trekt veel bekijks (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De intocht van Sinterklaas in De Lier is zaterdag uit de hand gelopen. Kick Out Zwarte Piet demonstranten die wilden protesteren bij de intocht in het Zuid-Hollandse dorp werden bekogeld met eieren en vuurwerk door gewelddadige pro-Zwarte Piet demonstranten. Deze mensen zijn verdreven door de politie met schilden en wapens.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's