Hart van Nederland: fietser overleden na botsing graafmachine in Haaksbergen (video)

Hart van Nederland: fietser overleden na botsing graafmachine in Haaksbergen (video)

Vrijdag 17 november 2023 om 18:53

<em>Hart van Nederland</em>: fietser overleden na botsing graafmachine in Haaksbergen (video) Vrijdagmiddag is een fietser in het Overijsselse Haaksbergen omgekomen na een botsing met een graafmachine. Volgens Hart van Nederland kwam er een traumahelikopter ter plaatse en heeft de politie een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Schokkende beelden: school in Zwaag geëvacueerd na explosie tablet in klaslokaal Bekijk deze video » Video: handgranaat en kogelinslag ontdekt bij coffeeshop in Eindhoven Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser overlijdt ter plekke na ernstig ongeval met auto in Apeldoorn (video) Bekijk deze video »
TV :

Vrijdagmiddag is een fietser in het Overijsselse Haaksbergen omgekomen na een botsing met een graafmachine. Volgens Hart van Nederland kwam er een traumahelikopter ter plaatse en heeft de politie een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's