Zien: koe op de Amsterdamse grachten trekt veel bekijks (video)

Zien: koe op de Amsterdamse grachten trekt veel bekijks (video)

Zaterdag 18 november 2023 om 16:41

Zien: koe op de Amsterdamse grachten trekt veel bekijks (video) Je ziet in het Amsterdamse straatbeeld een hoop voorbijkomen, maar een koe, die zie je maar zelden. Vrijdag liep de Friese Siebren de Ringh echter met Siebrichje, een Friese roodbonte koe, door de straten van onze hoofdstad. Met als doel: het platteland naar de stad brengen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: handgranaat en kogelinslag ontdekt bij coffeeshop in Eindhoven Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser overlijdt ter plekke na ernstig ongeval met auto in Apeldoorn (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: fietser overleden na botsing graafmachine in Haaksbergen (video) Bekijk deze video »
TV :

Je ziet in het Amsterdamse straatbeeld een hoop voorbijkomen, maar een koe, die zie je maar zelden. Vrijdag liep de Friese Siebren de Ringh echter met Siebrichje, een Friese roodbonte koe, door de straten van onze hoofdstad. Met als doel: het platteland naar de stad brengen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's