Taylor Swift-fan dood bij concert in Rio de Janeiro: "58 graden, en water is verboden"

Taylor Swift-fan dood bij concert in Rio de Janeiro: "58 graden, en water is verboden"

Taylor Swift-fan dood bij concert in Rio de Janeiro: "58 graden, en water is verboden" ZIEN: Taylor Swift hapt naar adem tijdens snikhete Eras-concerttour in Rio de Janeiro Een afschuwelijk ongeluk zaterdag 18 november bij een concert van Taylor Swift. De zangeres stelt het concert van haar Eras-concerttour in Rio de Janeiro van zaterdag uit vanwege de dood van een fan. De 23-jarige Ana Benevides kreeg, nog voor het concert begon, tot twee keer toe een hartstilstand door de extreme hitte en stierf onderweg naar het ziekenhuis. De gevoelstemperatuur is 58 graden, laat Shownieuws weten in de bovenstaande video. Geen waterIn een handgeschreven verklaring op Instagram zegt Swift: "Ik schrijf dit vanuit mijn kleedkamer in het stadion: We hebben besloten om het concert van vanavond uit te stellen. De veiligheid en gezondheid van mijn fans, mede-artiesten en crew staat altijd voorop." Swift treedt drie keer op in Rio de Janeiro. Het concert dat zij zaterdag zou geven, wordt verplaatst naar maandag. Haar concert van vanavond lijkt vooralsnog wel gewoon door te gaan. Hopelijk mag er vanavond, als het concert doorgaat, wel water meegenomen worden. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Zien: romance tussen Taylor Swift en NFL-ster Travis Kelce houdt Witte Huis in zijn greep Bekijk deze video » Is Taylor Swift de nieuwe queen op pop? Swifties breken weer record met 'Cruel Summer' Bekijk deze video » Bizar: deze peperdure woningen zijn van Taylor Swift Bekijk deze video »
Show :
Zondag 19 november 2023 om 12:29

ZIEN: Taylor Swift hapt naar adem tijdens snikhete Eras-concerttour in Rio de Janeiro

Een afschuwelijk ongeluk zaterdag 18 november bij een concert van Taylor Swift. De zangeres stelt het concert van haar Eras-concerttour in Rio de Janeiro van zaterdag uit vanwege de dood van een fan. De 23-jarige Ana Benevides kreeg, nog voor het concert begon, tot twee keer toe een hartstilstand door de extreme hitte en stierf onderweg naar het ziekenhuis. De gevoelstemperatuur is 58 graden, laat Shownieuws weten in de bovenstaande video.

Geen water
In een handgeschreven verklaring op Instagram zegt Swift: "Ik schrijf dit vanuit mijn kleedkamer in het stadion: We hebben besloten om het concert van vanavond uit te stellen. De veiligheid en gezondheid van mijn fans, mede-artiesten en crew staat altijd voorop." Swift treedt drie keer op in Rio de Janeiro. Het concert dat zij zaterdag zou geven, wordt verplaatst naar maandag. Haar concert van vanavond lijkt vooralsnog wel gewoon door te gaan. Hopelijk mag er vanavond, als het concert doorgaat, wel water meegenomen worden.

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's