Schokkend: Pony wordt mishandeld door leraar en Nederlanders reageren woedend

Schokkend: Pony wordt mishandeld door leraar en Nederlanders reageren woedend

<em>Schokkend</em>: Pony wordt mishandeld door leraar en Nederlanders reageren woedend Op social media zijn beelden te zien van een leraar die een pony hardhandig aanpakt. C'estmocro deelt beelden van deze leraar en zijn pony. Bekijk de video hieronder. StrafonderzoekJe ziet op de beelden een lesgever die de pony een tiental keren slaat met een zweep, omdat die niet wilde luisteren. Op social media wordt geschokt gereageerd op de beelden. De politie opent een strafonderzoek, want dit zou niet de eerste keer zijn. De manege stond al langer onder toezicht na eerdere meldingen in verband met dierenwelzijn, meldt VTRnieuws. "Die vlek op z’n gezicht had niet gehoeven. Openbaar stellen zo’n idioot", schrijft iemand. "Klap voor zijn paardenmuil geven!", schrijft een ander op Instagram. Bekijk de schokkende beelden hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??|?? (@cestmocrohq) Bekijk ook Ophef op social media: Pip Pellens deelt onsmakelijke foto van bebloed inlegkruisje Bekijk deze video »

Op social media zijn beelden te zien van een leraar die een pony hardhandig aanpakt. C'estmocro deelt beelden van deze leraar en zijn pony. Bekijk de video hieronder.

Strafonderzoek
Je ziet op de beelden een lesgever die de pony een tiental keren slaat met een zweep, omdat die niet wilde luisteren. Op social media wordt geschokt gereageerd op de beelden. De politie opent een strafonderzoek, want dit zou niet de eerste keer zijn. De manege stond al langer onder toezicht na eerdere meldingen in verband met dierenwelzijn, meldt VTRnieuws. "Die vlek op z’n gezicht had niet gehoeven. Openbaar stellen zo’n idioot", schrijft iemand. "Klap voor zijn paardenmuil geven!", schrijft een ander op Instagram.

Bekijk de schokkende beelden hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV