Zenuwachtige Sam Hagens zit niet in Wie is de Mol?: 'Ik heb bewijzen' (video)

Zenuwachtige Sam Hagens zit niet in Wie is de Mol?: 'Ik heb bewijzen' (video)

Zaterdag 28 oktober 2023 om 14:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Zenuwachtige Sam Hagens zit niet in <em>Wie is de Mol?</em>: 'Ik heb bewijzen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikten Sam Hagens en Wilfred Genee terug op de uitzending van 27 oktober. Genee wil toch nog eens weten van Sam Hagens of hij nou wel of niet in het volgende seizoen van Wie is de Mol? zit. Hoewel Hagens allerlei bewijzen heeft in de vorm van vakantiefoto's, is Genee toch niet helemaal overtuigd, zo lijkt het. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

In In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikten Sam Hagens en Wilfred Genee terug op de uitzending van 27 oktober. Genee wil toch nog eens weten van Sam Hagens of hij nou wel of niet in het volgende seizoen van Wie is de Mol? zit. Hoewel Hagens allerlei bewijzen heeft in de vorm van vakantiefoto's, is Genee toch niet helemaal overtuigd, zo lijkt het.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's