Video: zanger Enrique Iglesias onder vuur na ontluisterend concert in Florida

Video: zanger Enrique Iglesias onder vuur na ontluisterend concert in Florida

Woensdag 22 november 2023 om 17:39

Enrique Iglesias (48) krijgt kritiek van fans na een recent optreden in Orlando, Florida. De Spaanse zanger is momenteel op tournee in Noord-Amerika, maar volgens verschillende fans zingt hij zelf niet veel tijdens de concerten, en wanneer hij wel zingt, klinkt het vals. Verscheidene fans delen video's op TikTok als bewijs.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: zanger <em>Enrique Iglesias</em> onder vuur na ontluisterend concert in Florida Enrique Iglesias (48) krijgt kritiek van fans na een recent optreden in Orlando, Florida. De Spaanse zanger is momenteel op tournee in Noord-Amerika, maar volgens verschillende fans zingt hij zelf niet veel tijdens de concerten, en wanneer hij wel zingt, klinkt het vals. Verscheidene fans delen video's op TikTok als bewijs. Tekst gaat verder onder de video. ReactiesIn de reacties onder de TikTok-video's schrijft iemand: 'Iemand is de autotune vergeten.' Andere fans verdedigen Iglesias. 'Misschien had hij gewoon een slechte dag,' schrijven ze. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Julio Iglesias Jr. 'onthult' zijn vriendin aan media (HLF8) Bekijk deze video »
Entertainment :

Reacties
In de reacties onder de TikTok-video's schrijft iemand: 'Iemand is de autotune vergeten.' Andere fans verdedigen Iglesias. 'Misschien had hij gewoon een slechte dag,' schrijven ze.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's