Shownieuws-panel licht tipje van Talpa kerstpromo-sluier op

Shownieuws-panel licht tipje van Talpa kerstpromo-sluier op

De opnames voor de Talpa kerstpromo zitten erop. Het Shownieuws-panel zit er ook in en Airen Mylene licht alvast een tipje van de sluier op. Het maakt Bram Moszkowicz wel nieuwsgierig...

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>-panel licht tipje van Talpa <em>kerstpromo</em>-sluier op De opnames voor de Talpa kerstpromo zitten erop. Het Shownieuws-panel zit er ook in en Airen Mylene licht alvast een tipje van de sluier op. Het maakt Bram Moszkowicz wel nieuwsgierig... Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: zanger Enrique Iglesias onder vuur na ontluisterend concert in Florida Bekijk deze video » Tooske Ragas over deelname aan Wie is de Mol?: 'Het was een waanzinnige ervaring' Bekijk deze video » Video: André Hazes trakteert fans in Zoetermeer op bijzonder voorproefje van zijn Ahoy-concert Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV