Video: André Hazes trakteert fans in Zoetermeer op bijzonder voorproefje van zijn Ahoy-concert

Video: André Hazes trakteert fans in Zoetermeer op bijzonder voorproefje van zijn Ahoy-concert

Woensdag 22 november 2023 om 18:22

André Hazes heeft fans in Zoetermeer een bijzonder voorproefje van zijn Ahoy-concert gegeven. Deze pre-party was een besloten repetitie waarbij een beperkt aantal genodigden aanwezig was.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>André Hazes</em> trakteert fans in <em>Zoetermeer</em> op bijzonder <em>voorproefje</em> van zijn <em>Ahoy-concert</em> André Hazes heeft fans in Zoetermeer een bijzonder voorproefje van zijn Ahoy-concert gegeven. Deze pre-party was een besloten repetitie waarbij een beperkt aantal genodigden aanwezig was. Tekst gaat verder onder de video. KaartjesDe gelukkigen zijn fans die al kaartjes hadden voor het concert in de Ahoy en tickets hebben gewonnen voor deze pre-party. Er waren verder geen tickets te koop voor deze avond. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Huistour: hier woont André Hazes (video) Bekijk deze video » André Hazes en Bridget Maasland hebben het bijgelegd: 'Excuses aangeboden' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Kaartjes
De gelukkigen zijn fans die al kaartjes hadden voor het concert in de Ahoy en tickets hebben gewonnen voor deze pre-party. Er waren verder geen tickets te koop voor deze avond.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's