Zien: dit stembureau in Nederland scoort het dichtst bij het gemiddelde van de verkiezingsuitslag

Zien: dit stembureau in Nederland scoort het dichtst bij het gemiddelde van de verkiezingsuitslag

Zien: dit <em>stembureau</em> in <em>Nederland</em> scoort het dichtst bij het gemiddelde van de <em>verkiezingsuitslag</em> Niet bereid om te wachten tot alle stemmen zijn geteld voor de verkiezingsuitslag? Kijk dan naar de resultaten van het stembureau in de Maranathakerk in Woerden. Dit bureau weerspiegelt namelijk het meest gemiddelde stemgedrag, zoals blijkt uit een grondige analyse van RTL Nieuws. Bekijk de video met stemmende politici van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling steelt de show in het kieshokje: 'Frans Timmermans gaat hem niet worden' Bekijk deze video » Van stembus naar uitslag: het geheim achter de snelheid van de exitpoll Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 22 november 2023 om 20:02

Niet bereid om te wachten tot alle stemmen zijn geteld voor de verkiezingsuitslag? Kijk dan naar de resultaten van het stembureau in de Maranathakerk in Woerden. Dit bureau weerspiegelt namelijk het meest gemiddelde stemgedrag, zoals blijkt uit een grondige analyse van RTL Nieuws.

Bekijk de video met stemmende politici van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's