Drie personen gewond door frontale botsing op N290 in Zeeland (Hart van Nederland)

Drie personen gewond door frontale botsing op N290 in Zeeland (Hart van Nederland)

Drie personen gewond door frontale botsing op N290 in Zeeland (<em>Hart van Nederland</em>) Twee auto's zijn woensdagavond frontaal op elkaar gebotst op de N290 tussen Vogelwaarde en Terhole in Zeeland. Bij dit ernstige ongeluk zijn drie personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis overgebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: dit stembureau in Nederland scoort het dichtst bij het gemiddelde van de verkiezingsuitslag Bekijk deze video » Tragische beelden: 69-jarige man verliest het leven tijdens vissen in Cadzand Bekijk deze video » Emotionele Frans Timmermans: 'Wij gaan de democratie verdedigen!' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Twee auto's zijn woensdagavond frontaal op elkaar gebotst op de N290 tussen Vogelwaarde en Terhole in Zeeland. Bij dit ernstige ongeluk zijn drie personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis overgebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV