Tragische beelden: 69-jarige man verliest het leven tijdens vissen in Cadzand

Tragische beelden: 69-jarige man verliest het leven tijdens vissen in Cadzand

Woensdag 22 november 2023 om 21:59

Woensdagmiddag is op het strand van Cadzand een 69-jarige man overleden, ter hoogte van strandpaviljoen DOK41 aan de waterlijn. Ondanks de inzet van hulpdiensten en reanimatie mocht het helaas niet meer baten.

Tekst gaat verder onder de video.

Tragische beelden: <em>69-jarige man</em> verliest het leven tijdens vissen in <em>Cadzand</em> Woensdagmiddag is op het strand van Cadzand een 69-jarige man overleden, ter hoogte van strandpaviljoen DOK41 aan de waterlijn. Ondanks de inzet van hulpdiensten en reanimatie mocht het helaas niet meer baten. Tekst gaat verder onder de video. Noodlottig ongevalHet incident vond plaats rond 14:00 uur aan de waterkant. De man was op dat moment aan het vissen en belandde in het water. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen, inclusief een traumahelikopter. Ondanks alle inspanningen is de man ter plaatse overleden. De politie beschouwt het als een noodlottig ongeval. De man kwam uit Maldegem, dat grenst aan Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Schietpartij Nieuwmarkt Amsterdam: een gewonde Bekijk deze video » Dode en gewonden bij woningbrand in Oosterhout, politie gaat uit van misdrijf (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Noodlottig ongeval
Het incident vond plaats rond 14:00 uur aan de waterkant. De man was op dat moment aan het vissen en belandde in het water. Verschillende hulpdiensten werden opgeroepen, inclusief een traumahelikopter. Ondanks alle inspanningen is de man ter plaatse overleden. De politie beschouwt het als een noodlottig ongeval. De man kwam uit Maldegem, dat grenst aan Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's