Emotionele Frans Timmermans: 'Wij gaan de democratie verdedigen!' (video)

Emotionele Frans Timmermans: 'Wij gaan de democratie verdedigen!' (video)

Bekijk ook: exitpoll Tweede Kamerverkiezingen 2023 en de overwinningsspeech van PVV-leider Geert Wilders

Emotionele <em>Frans Timmermans</em>: 'Wij gaan de democratie verdedigen!' (video) Bekijk ook: exitpoll Tweede Kamerverkiezingen 2023 en de overwinningsspeech van PVV-leider Geert Wilders GL-PvdA-leider Frans Timmermans hield woensdagavond een emotionele speech als reactie op de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen, waarin de PVV met afstand de grootste is geworden. Democratie"Wij laten in Nederland niemand los. In Nederland is iedereen gelijk. (...) Wij gaan de democratie verdedigen!" De partij van Timmermans komt volgens de laatste exitpoll uit op 25 zetels, als tweede na de rechtse partij van Geert Wilders. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ahmed Aboutaleb (PvdA) reageert op verkiezingswinst PVV: 'Felicitatie op zijn plaats' (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt reageert op winst PVV: 'Bereid om over schaduw heen te stappen' (video) Bekijk deze video » Dilan Yeşilgöz feliciteert PVV en GL-PvdA na verlies: 'Valt tegen' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

GL-PvdA-leider Frans Timmermans hield woensdagavond een emotionele speech als reactie op de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen, waarin de PVV met afstand de grootste is geworden.

Democratie
"Wij laten in Nederland niemand los. In Nederland is iedereen gelijk. (...) Wij gaan de democratie verdedigen!" De partij van Timmermans komt volgens de laatste exitpoll uit op 25 zetels, als tweede na de rechtse partij van Geert Wilders.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV