Johan Derksen onthult ruzie met Yesilgöz achter de schermen bij VI: 'Ze was woedend!' (video)

Johan Derksen onthult ruzie met Yesilgöz achter de schermen bij VI: 'Ze was woedend!' (video)

Donderdag 23 november 2023 om 01:25

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Dilan Yesilgöz wordt hard aangepakt in Vandaag Inside na haar teleurstellende verkiezingsresultaat en slechte campagne. "Als ze niet met de PVV wil samenwerken, dan moet ze opstappen", aldus Johan Derksen.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen onthult ruzie met Yesilgöz achter de schermen bij <em>VI</em>: 'Ze was woedend!' (video) ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag Bekijk deze video » Geert Wilders speecht na verkiezingswinst PVV: ‘Nederland weer van ons’ (video) Bekijk deze video » Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dilan Yesilgöz wordt hard aangepakt in Vandaag Inside na haar teleurstellende verkiezingsresultaat en slechte campagne. "Als ze niet met de PVV wil samenwerken, dan moet ze opstappen", aldus Johan Derksen. Lees verder onder de video. RuzieJohan Derksen haalt ook nog even een anekdote op van vorige week, toen Dilan Yesilgöz te gast was bij Vandaag Inside. Derksen had in de uitzending gezegd dat hij vond dat Yesilgöz nog wat vlieguren moet maken. "Ze was woedend!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Ruzie
Johan Derksen haalt ook nog even een anekdote op van vorige week, toen Dilan Yesilgöz te gast was bij Vandaag Inside. Derksen had in de uitzending gezegd dat hij vond dat Yesilgöz nog wat vlieguren moet maken. "Ze was woedend!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's