ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag

ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag

ZIEN: PVV-leider <em>Geert Wilders</em> door het dolle heen na zien <em>verkiezingsuitslag</em> De eerste exitpoll onthult dat de PVV de grootste partij is. Lijsttrekker Geert Wilders straalt van blijdschap. Tekst gaat verder onder de video. 35!!!!!! PVV GROOTSTE PARTIJ ❤️ pic.twitter.com/oMANVYvGjy— Geert Wilders (@geertwilderspvv) November 22, 2023 Ipsos-pollBij de bijeenkomst van de PVV is te zien dat PVV'ers elkaar omhelzen, terwijl anderen elkaar vol verbazing aankijken. Ook bij het aanzienlijke verlies van de VVD werd gejuicht. Volgens de Ipsos-poll verliest die partij 11 zetels en behoudt er 23. Bekijk de reactie van Geert Wilders en een video van Hart van Nederland met stemmende politici hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Van stembus naar uitslag: het geheim achter de snelheid van de exitpoll Bekijk deze video » Eerste exitpoll Tweede Kamerverkiezingen: PVV naar 35 zetels, duidelijke winnaar (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 22 november 2023 om 21:41

De eerste exitpoll onthult dat de PVV de grootste partij is. Lijsttrekker Geert Wilders straalt van blijdschap.

Tekst gaat verder onder de video.

Ipsos-poll
Bij de bijeenkomst van de PVV is te zien dat PVV'ers elkaar omhelzen, terwijl anderen elkaar vol verbazing aankijken. Ook bij het aanzienlijke verlies van de VVD werd gejuicht. Volgens de Ipsos-poll verliest die partij 11 zetels en behoudt er 23.

Bekijk de reactie van Geert Wilders en een video van Hart van Nederland met stemmende politici hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's