Verdachte ontkomt te voet na politieachtervolging met gestolen auto in Landgraaf (Hart van Nederland)

Verdachte ontkomt te voet na politieachtervolging met gestolen auto in Landgraaf (Hart van Nederland)

Woensdagnacht is een agent in Landgraaf (Limburg) gewond geraakt na een achtervolging op een man in een gestolen auto.

Tekst gaat verder onder de video

Verdachte ontkomt te voet na politieachtervolging met gestolen auto in <em>Landgraaf</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Woensdagnacht is een agent in Landgraaf (Limburg) gewond geraakt na een achtervolging op een man in een gestolen auto. Tekst gaat verder onder de video WaarschuwingsschotenNa een aanrijding tussen beide auto's wist de verdachte te voet te ontkomen. Daarbij loste de politie waarschuwingsschoten. Het is niet bekend of de man gewond is geraakt. De agent is naar het ziekenhuis gebracht en was aanspreekbaar. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: PVV-leider Geert Wilders door het dolle heen na zien verkiezingsuitslag Bekijk deze video » Drie personen gewond door frontale botsing op N290 in Zeeland (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Dilan Yeşilgöz feliciteert PVV en GL-PvdA na verlies: 'Valt tegen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Waarschuwingsschoten
Na een aanrijding tussen beide auto's wist de verdachte te voet te ontkomen. Daarbij loste de politie waarschuwingsschoten. Het is niet bekend of de man gewond is geraakt. De agent is naar het ziekenhuis gebracht en was aanspreekbaar.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV