Fitnesstest in Lang Leve De Liefde gaat fout: 'Ik moet echt bijna kotsen'

Fitnesstest in Lang Leve De Liefde gaat fout: 'Ik moet echt bijna kotsen'

Donderdag 23 november 2023 om 12:18

Sport speelt een belangrijke rol in Jamal's leven, zo is te zien in Lang Leve De Liefde, dus wil hij graag met Chelsea gaan boksen. Hij heeft haar overgehaald om de bokshandschoenen aan te trekken. Tijdens de training ontdekt ze dat haar conditie niet helemaal optimaal is. Zal ze wel tot het uiterste gaan om Jamal trots te maken?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Fitnesstest</em> in <em>Lang Leve De Liefde</em> gaat fout: 'Ik moet echt bijna kotsen' Sport speelt een belangrijke rol in Jamal's leven, zo is te zien in Lang Leve De Liefde, dus wil hij graag met Chelsea gaan boksen. Hij heeft haar overgehaald om de bokshandschoenen aan te trekken. Tijdens de training ontdekt ze dat haar conditie niet helemaal optimaal is. Zal ze wel tot het uiterste gaan om Jamal trots te maken? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: vindt Dave zijn date wel aantrekkelijk? "Beter als te oud" Bekijk deze video » In Lang Leven De Liefde pakt samen koken anders uit dan gepland: "Beter pizza kunnen bestellen" Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's