100 dagen in de vergeten wijk start woensdag: bekijk hier de eerste beelden

100 dagen in de vergeten wijk start woensdag: bekijk hier de eerste beelden

<em>100 dagen in de vergeten wijk</em> start woensdag: bekijk hier de eerste beelden Vanaf woensdag 29 november kun je kijken naar de nieuwe serie 100 dagen in de vergeten wijk. Tim den Besten, die onlangs nog in opspraak raakte en ernstig ziek is, duikt samen met Nicolaas Veul de wereld in van de Haagse wijk Laak. StagiairsHet duo gaat als stagiairs aan de slag in Laak, een van de wijken waar bijna niemand écht naar omkijkt. Terwijl Tim als opbouwwerker in een buurtcentrum onder meer voedselpakketten uitdeelt, gaat Nicolaas op huisbezoek als maatschappelijk werker. Door 100 dagen in deze wijk te wonen en werken, hopen ze meer te leren over het sociale vangnet voor de inwoners van deze probleemwijk. Bekijk de eerste beelden van 100 dagen in de vergeten wijk hieronder. 100 dagen in de vergeten wijk is vanaf woensdag 29 november wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 dagen in de vergeten wijk terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VPRO (@omroepvpro) Tim den Besten heeft een zeldzame vorm van kanker (video) Bekijk deze video » Rob Goossens reageert op ziekte Tim den Besten: 'Hij gaat door een hel' (video) Bekijk deze video » Krijgt zieke Tim den Besten drie aangiftes tegen zich wegens nepprofielen op Grindr? Bekijk deze video »

Vanaf woensdag 29 november kun je kijken naar de nieuwe serie 100 dagen in de vergeten wijk. Tim den Besten, die onlangs nog in opspraak raakte en ernstig ziek is, duikt samen met Nicolaas Veul de wereld in van de Haagse wijk Laak.

Stagiairs
Het duo gaat als stagiairs aan de slag in Laak, een van de wijken waar bijna niemand écht naar omkijkt. Terwijl Tim als opbouwwerker in een buurtcentrum onder meer voedselpakketten uitdeelt, gaat Nicolaas op huisbezoek als maatschappelijk werker. Door 100 dagen in deze wijk te wonen en werken, hopen ze meer te leren over het sociale vangnet voor de inwoners van deze probleemwijk.

Bekijk de eerste beelden van 100 dagen in de vergeten wijk hieronder.

100 dagen in de vergeten wijk is vanaf woensdag 29 november wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 100 dagen in de vergeten wijk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's