Vermeend slachtoffer Tim den Besten laat van zich horen: 'Denken dat ik elk weekend orgies organiseer'

Vermeend slachtoffer Tim den Besten laat van zich horen: 'Denken dat ik elk weekend orgies organiseer'

Woensdag 8 november 2023 om 21:03

Televisiepresentator Tim den Besten wordt geconfronteerd met drie aanklachten. Volgens Het Parool zou hij op de homodatingapp Grindr de identiteit van drie mannen hebben misbruikt, ondanks hun herhaalde verzoeken om te stoppen.

Tekst gaat verder onder de video.

Vermeend slachtoffer <em>Tim den Besten</em> laat van zich horen: 'Denken dat ik elk weekend <em>orgies</em> organiseer' Televisiepresentator Tim den Besten wordt geconfronteerd met drie aanklachten. Volgens Het Parool zou hij op de homodatingapp Grindr de identiteit van drie mannen hebben misbruikt, ondanks hun herhaalde verzoeken om te stoppen. Tekst gaat verder onder de video. Tim den BestenDit nieuws volgt op de onthulling van de presentator dat hij lijdt aan een zeldzame vorm van kanker, slechts een week geleden. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat hij het nog niet aandurft om Tim een bericht te sturen: "Hij heeft vreselijk veel aan zijn hoofd!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Rob Goossens reageert op ziekte Tim den Besten: 'Hij gaat door een hel' (video) Bekijk deze video » Krijgt zieke Tim den Besten drie aangiftes tegen zich wegens nepprofielen op Grindr? Bekijk deze video »
TV :
Vermeend slachtoffer Tim den Besten laat van zich horen: 'Denken dat ik elk weekend orgies organiseer'

Tim den Besten
Dit nieuws volgt op de onthulling van de presentator dat hij lijdt aan een zeldzame vorm van kanker, slechts een week geleden. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard dat hij het nog niet aandurft om Tim een bericht te sturen: "Hij heeft vreselijk veel aan zijn hoofd!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's