Krijgt zieke Tim den Besten drie aangiftes tegen zich wegens nepprofielen op Grindr?

Krijgt zieke Tim den Besten drie aangiftes tegen zich wegens nepprofielen op Grindr?

Krijgt zieke <em>Tim den Besten</em> drie aangiftes tegen zich wegens nepprofielen op Grindr? Zie boven een fragment uit Shownieuws over Tim den Besten die een zeldzame vorm van kanker blijkt te hebben Het Parool meldt vandaag dat afgelopen augustus twee Amsterdammers en een Rotterdammer aangifte zouden hebben gedaan Tim den Besten. De tv-programmamaker zou namen en privéfoto's van de drie mannen hebben gebruikt op de homo-datingapp 'Grindr' om mannen te benaderen. BeschuldigingenDe zieke Tim heeft nu dus ook nog met drie aangiftes tegen hem te maken. Den Besten heeft de beschuldigingen uit het artikel niet bevestigd maar ook niet ontkend, aangezien hij niet in is gegaan op verzoeken van Het Parool om te reageren. Bekijk hieronder een greep uit de vele reacties op X. Ik zou iemand die doodziek is - ondanks aangiftes - nu even met rust laten. Wat is het belang precies van dit nieuws? De politie doet zonder zo'n artikel ook onderzoek hoor. #TimdenBesten— Chris Aalberts (@ChrisAalberts) November 8, 2023 Het is en blijft een vies ratje. #TimdenBesten https://t.co/6YgALYaQns— Arjen (@paal8) November 8, 2023 Niet om eem of ander maar t stikt met nep profielen op datingsites en instagram.... #timdenbesten— Zoe (@zoetweet23) November 8, 2023 Dus toch een vies, gestoord mannetje. #timdenbesten https://t.co/dFbjPgWMrZ— Ongans. (@guzmann) November 8, 2023 Bekijk ook Tim den Besten interviewt Willem Alexander: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video) Bekijk deze video » Rob Goossens reageert op ziekte Tim den Besten: 'Hij gaat door een hel' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp lacht huilende Tim den Besten uit: "Hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 8 november 2023 om 16:22

Zie boven een fragment uit Shownieuws over Tim den Besten die een zeldzame vorm van kanker blijkt te hebben

Het Parool meldt vandaag dat afgelopen augustus twee Amsterdammers en een Rotterdammer aangifte zouden hebben gedaan Tim den Besten. De tv-programmamaker zou namen en privéfoto's van de drie mannen hebben gebruikt op de homo-datingapp 'Grindr' om mannen te benaderen.

Beschuldigingen
De zieke Tim heeft nu dus ook nog met drie aangiftes tegen hem te maken. Den Besten heeft de beschuldigingen uit het artikel niet bevestigd maar ook niet ontkend, aangezien hij niet in is gegaan op verzoeken van Het Parool om te reageren.

Bekijk hieronder een greep uit de vele reacties op X.


Actuele video's

Meer actuele video's