Bekijk de trailer van LOL: Last One Laughing seizoen 2: wie lacht er het laatst?

Bekijk de trailer van LOL: Last One Laughing seizoen 2: wie lacht er het laatst?

Maandag 20 november 2023 om 11:10

Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn vanaf 27 december als gastheren van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing, een spelshow waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen. Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk de trailer van <em>LOL: Last One Laughing</em> seizoen 2: wie lacht er het laatst? Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn vanaf 27 december als gastheren van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing, een spelshow waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen. Bekijk de trailer hieronder. DeelnemersDe deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn Arjan Ederveen, Bram Krikke, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Rick Paul van Mulligen , Nabil Aoulad Ayad, Anniek Pheifer, Soumaya Ahouaoui, Ruben van der Meer en Rayen Panday. Wie is degene die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft? Eigen valWie trapt in zijn eigen val? Wie lacht twee keer achter elkaar en ligt meteen uit het spel? Welke deelnemer denkt dat spaghetti snuiven een goed idee is en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te maken? Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je LOL: Last One Laughing kunt streamen. Bekijk ook ZIEN: Bas breekt mede-comedians met viral act met fluit (Last One Laughing) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van LOL: Last One Laughing seizoen 2: wie lacht er het laatst?

Deelnemers
De deelnemers aan dit nieuwe seizoen zijn Arjan Ederveen, Bram Krikke, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Rick Paul van Mulligen , Nabil Aoulad Ayad, Anniek Pheifer, Soumaya Ahouaoui, Ruben van der Meer en Rayen Panday. Wie is degene die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft?

Eigen val
Wie trapt in zijn eigen val? Wie lacht twee keer achter elkaar en ligt meteen uit het spel? Welke deelnemer denkt dat spaghetti snuiven een goed idee is en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te maken?

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je LOL: Last One Laughing kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's