Zien: vrolijke Discobol steelt de show in The Masked Singer (video)

Zien: vrolijke Discobol steelt de show in The Masked Singer (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 21:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

Zien: vrolijke Discobol steelt de show in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. De Discobol weet wel hoe hij een feestje op het The Masked Singer-podium moet maken. Met zijn prachtige pak is hij de koning van de avond, maar welke BN’er achter dit karakter verschuild, is nog één groot raadsel. Zouden de swingende moves van Henny Huisman zijn? The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: vrolijke Discobol steelt de show in The Masked Singer (video)

De Discobol weet wel hoe hij een feestje op het The Masked Singer-podium moet maken. Met zijn prachtige pak is hij de koning van de avond, maar welke BN’er achter dit karakter verschuild, is nog één groot raadsel. Zouden de swingende moves van Henny Huisman zijn?

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's