Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Daan Schuurmans, acteur en presentator van onder meer Het verhaal van Nederland, is in deze aflevering te gast bij presentator Eus. In het gesprek komt onder meer het overlijden van de vader van Schuurmans ter sprake. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren op het Doek: Daan Schuurmans is veel gepest en vertelt openhartig over deze tijd Bekijk deze video » BooijmansActeur Daan Schuurmans gaat terug naar zijn roots in Rotterdam. In het depot van Boijmans van Beuningen wordt hij geportretteerd door drie kunstenaars. Met Özcan Akyol praat de acteur en Verteller des Vaderlands over de vroege dood van zijn vader en over zijn neuroses. RijksmuseumHij moedigt de kunstenaars aan om hem niet van zijn ijdele kant te laten zien. Of dat lukt, ziet hij in het Rijksmuseum als de doeken worden onthuld. Welk portret kan zijn goedkeuring wegdragen? Bekijk ook Sterren op het doek gemist? Arjen Robben de eerste deelnemer van nieuw seizoen Bekijk deze video » Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Daan Schuurmans, acteur en presentator van onder meer Het verhaal van Nederland, is in deze aflevering te gast bij presentator Eus. In het gesprek komt onder meer het overlijden van de vader van Schuurmans ter sprake.

Booijmans
Acteur Daan Schuurmans gaat terug naar zijn roots in Rotterdam. In het depot van Boijmans van Beuningen wordt hij geportretteerd door drie kunstenaars. Met Özcan Akyol praat de acteur en Verteller des Vaderlands over de vroege dood van zijn vader en over zijn neuroses.

Rijksmuseum
Hij moedigt de kunstenaars aan om hem niet van zijn ijdele kant te laten zien. Of dat lukt, ziet hij in het Rijksmuseum als de doeken worden onthuld. Welk portret kan zijn goedkeuring wegdragen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV