ZIEN: Dit is waarom André Hazes geen huwelijksaanzoek deed tijdens concert in Ahoy

ZIEN: Dit is waarom André Hazes geen huwelijksaanzoek deed tijdens concert in Ahoy

ZIEN: Dit is waarom <em>André Hazes</em> geen <em>huwelijksaanzoek</em> deed tijdens concert in Ahoy André Hazes heeft zaterdag 25 november voor het eerst in een aantal jaar weer een eigen concert gegeven in Rotterdam Ahoy. Na afloop van de show spreekt Shownieuws live met hem en hij beantwoordt de vraag: "Waarom is er geen huwelijksaanzoek gedaan?" Bekijk het Shownieuws-video hierboven. De laatste maanden gaan er veel geruchten over een nieuw huwelijksaanzoek van de zanger aan zijn grote liefde Monique. Dit zou zelfs weleens tijdens zijn concert kunnen gaan gebeuren, zo werd gefluisterd. Zaterdag bleek dat dit niet het geval was, maar komt er binnenkort alsnog een huwelijksaanzoek? Patty Brard vraagt het hem in een liveverbinding met Ahoy. Bekijk de Shownieuws-video met Hazes hierboven. Bekijk ook Nederland uit kritiek op serie André Hazes: The Next Chapter: "Ingevallen kop" Bekijk deze video » André Hazes: 'Roxeanne staat niet op de gastenlijst van Ahoy-concert' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 26 november 2023 om 11:28

André Hazes heeft zaterdag 25 november voor het eerst in een aantal jaar weer een eigen concert gegeven in Rotterdam Ahoy. Na afloop van de show spreekt Shownieuws live met hem en hij beantwoordt de vraag: "Waarom is er geen huwelijksaanzoek gedaan?" Bekijk het Shownieuws-video hierboven.

De laatste maanden gaan er veel geruchten over een nieuw huwelijksaanzoek van de zanger aan zijn grote liefde Monique. Dit zou zelfs weleens tijdens zijn concert kunnen gaan gebeuren, zo werd gefluisterd. Zaterdag bleek dat dit niet het geval was, maar komt er binnenkort alsnog een huwelijksaanzoek? Patty Brard vraagt het hem in een liveverbinding met Ahoy.

Bekijk de Shownieuws-video met Hazes hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's