Geweldig huwelijksnieuws in de familie Froger: oudste dochter Natasha ten huwelijk gevraagd

Geweldig huwelijksnieuws in de familie Froger: oudste dochter Natasha ten huwelijk gevraagd

Zondag 26 november 2023 om 15:19

De Familie Froger, die tegenwoordig een eigen realityshow heeft, heeft reden tot feest dit weekend. Natasha Froger, de oudste dochter van René Froger, is namelijk ten huwelijk gevraagd.

Tekst gaat verder onder de video.

Geweldig <em>huwelijksnieuws</em> in de <em>familie Froger</em>: oudste dochter <em>Natasha</em> ten huwelijk gevraagd De Familie Froger, die tegenwoordig een eigen realityshow heeft, heeft reden tot feest dit weekend. Natasha Froger, de oudste dochter van René Froger, is namelijk ten huwelijk gevraagd. Tekst gaat verder onder de video. Huwelijksaanzoek"Met alle naasten om ons heen, die getuige zijn van dit moment, vraag ik aan jou, Natasha: 'Wil je met mij trouwen?'", vraagt Matthijs Timmermans terwijl hij op zijn knieën gaat. Dit wordt vervolgd met luid gejuich en gejoel van alle vrienden en familie die eromheen staan. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: De Frogers hebben een nieuw gezinslid Bekijk deze video » Zien! Exclusieve beelden van De Frogers: Happy Campers, oftewel 'kamperen met dummy's' Bekijk deze video » She said yes: Natasha Froger is verloofd! Bekijk deze video »
Entertainment :

Huwelijksaanzoek
"Met alle naasten om ons heen, die getuige zijn van dit moment, vraag ik aan jou, Natasha: 'Wil je met mij trouwen?'", vraagt Matthijs Timmermans terwijl hij op zijn knieën gaat. Dit wordt vervolgd met luid gejuich en gejoel van alle vrienden en familie die eromheen staan.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's