Zien: De Frogers hebben een nieuw gezinslid

Zien: De Frogers hebben een nieuw gezinslid

Zien: <em>De Frogers</em> hebben een nieuw gezinslid De familie Froger, die vanaf 1 november op TLC te zien is met de reallife soap De Frogers: Happy Campers, heeft een nieuw gezinslid. Natasja Froger deelt op Instagram beelden. Bekijk de video hieronder. De Frogers: Happy Campers is vanaf 1 november te zien op TLC. Je kunt de leukste fragmenten van De Frogers: Happy Campers terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger) Bekijk ook Kijkers ergeren zich aan Maxim Froger in Expeditie Robinson: "Dom en schijnheilig" Bekijk deze video » Natasja in De Frogers: Happy Campers: 'Gelukkiger kun je mij niet maken' Bekijk deze video »
Maandag 30 oktober 2023 om 14:55

De familie Froger, die vanaf 1 november op TLC te zien is met de reallife soap De Frogers: Happy Campers, heeft een nieuw gezinslid. Natasja Froger deelt op Instagram beelden. Bekijk de video hieronder.

De Frogers: Happy Campers is vanaf 1 november te zien op TLC. Je kunt de leukste fragmenten van De Frogers: Happy Campers terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's