ZIEN: Michael van Gerwen toont klasse met geweldige comeback tegen Bunting in kwartfinale PCF

ZIEN: Michael van Gerwen toont klasse met geweldige comeback tegen Bunting in kwartfinale PCF

ZIEN: <em>Michael van Gerwen</em> toont klasse met <em>geweldige comeback</em> tegen <em>Bunting</em> in kwartfinale <em>PCF</em> Michael van Gerwen is zondag ternauwernood ontsnapt aan uitschakeling in de kwartfinales van de Players Championship Finals. De titelverdediger in Minehead haalde op het nippertje uit tegen Stephen Bunting en won met 10-9. Tekst gaat verder onder de video. ? ??????? ??? ?????? ONTSNAPT!Wat een comeback! Van Gerwen geeft het na een 6-4-voorsprong helemaal weg, komt 9-6 achter maar wint uiteindelijk alsnog met 10-9!???? LIVE https://t.co/XxtgrcPZua#ViaplaySportNL #ViaplayDarts #PCF pic.twitter.com/aHmDGB4YNs— Viaplay Sport Nederland (@viaplaysportnl) November 26, 2023 Wederopstanding Van GerwenVan Gerwen startte sterk, met een indrukwekkend gemiddelde van ruim 110 in de eerste vijf legs. Echter, kon hij dat hoge niveau niet handhaven, wat resulteerde in een 9-6-voorsprong voor Bunting. Met slechts één leg verwijderd van de overwinning, stond Van Gerwen met de rug tegen de muur. Desondanks herstelde 'Mighty Mike' zich en pakte vier opeenvolgende legs, met dertien, twaalf, elf en twaalf darts. Bekijk de video van Viaplay Sport Nederland hierboven. Bekijk ook Finale WK Darts: Michael Smith verslaat Michael van Gerwen, bekijk de beslissende leg (video) Bekijk deze video » Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen over nieuwe dartpijlen (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Darts :
Sunday 26 November 2023 om 15:37

Michael van Gerwen is zondag ternauwernood ontsnapt aan uitschakeling in de kwartfinales van de Players Championship Finals. De titelverdediger in Minehead haalde op het nippertje uit tegen Stephen Bunting en won met 10-9.

Tekst gaat verder onder de video.

Wederopstanding Van Gerwen
Van Gerwen startte sterk, met een indrukwekkend gemiddelde van ruim 110 in de eerste vijf legs. Echter, kon hij dat hoge niveau niet handhaven, wat resulteerde in een 9-6-voorsprong voor Bunting. Met slechts één leg verwijderd van de overwinning, stond Van Gerwen met de rug tegen de muur. Desondanks herstelde 'Mighty Mike' zich en pakte vier opeenvolgende legs, met dertien, twaalf, elf en twaalf darts.

Bekijk de video van Viaplay Sport Nederland hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's