Video: emotionele Max Verstappen neemt al draaiend afscheid van fantastisch F1-seizoen

Video: emotionele Max Verstappen neemt al draaiend afscheid van fantastisch F1-seizoen

Zondag 26 november 2023 om 17:08

Max Verstappen heeft op indrukwekkende wijze de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi gewonnen, waarmee hij zijn dominante seizoen op een stijlvolle manier heeft afgesloten. De regerend wereldkampioen deelde zijn emotionele reactie via de boordradio.

Tekst gaat verder onder de video.

GP van Abu Dhabi
Nooit eerder heeft een coureur zo'n uitzonderlijk seizoen beleefd in de hoogste klasse van de autosport als Max Verstappen in 2023. De coureur van Red Bull wist maar liefst 19 van de 22 races dit jaar te winnen, waarvan twaalf keer vanaf pole position. Na de GP van Abu Dhabi bedankte Verstappen het team, Franz Tost en maakte hij een perfecte donut om een fantastisch seizoen af te sluiten.

Bekijk hier alle video's van de GP van Abu Dhabi

Video: emotionele <em>Max Verstappen</em> neemt al <em>draaiend</em> afscheid van fantastisch <em>F1-seizoen</em> Max Verstappen heeft op indrukwekkende wijze de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi gewonnen, waarmee hij zijn dominante seizoen op een stijlvolle manier heeft afgesloten. De regerend wereldkampioen deelde zijn emotionele reactie via de boordradio. Tekst gaat verder onder de video. Een bedankje aan het team, aan Franz Tost en dé perfecte donut om een fantastisch seizoen af te sluiten. ?➟ https://t.co/nABuDjGiWt#ViaplaySportNL #ViaplayF1 #MaxVerstappen #AbuDhabiGP pic.twitter.com/btC18ipNV3— Viaplay Sport Nederland (@viaplaysportnl) November 26, 2023 GP van Abu DhabiNooit eerder heeft een coureur zo'n uitzonderlijk seizoen beleefd in de hoogste klasse van de autosport als Max Verstappen in 2023. De coureur van Red Bull wist maar liefst 19 van de 22 races dit jaar te winnen, waarvan twaalf keer vanaf pole position. Na de GP van Abu Dhabi bedankte Verstappen het team, Franz Tost en maakte hij een perfecte donut om een fantastisch seizoen af te sluiten. Bekijk hier alle video's van de GP van Abu Dhabi Formule 1: Samenvatting GP Abu Dhabi 2023 Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling start GP Abu Dhabi 2023 Verstappen komt goed weg Bekijk deze video » Formule 1: Wereldkampioen Max Verstappen wint op geweldige wijze de GP van Abu Dhabi Bekijk deze video »
Formule 1 :

Actuele video's

Meer actuele video's