Familiedrama in Rijswijk: vrouw doodgeschoten in woning, verdachte partner zwaargewond in het ziekenhuis

Familiedrama in Rijswijk: vrouw doodgeschoten in woning, verdachte partner zwaargewond in het ziekenhuis

Zondag 26 november 2023 om 13:15

In Rijswijk is een 49-jarige man zwaargewond aangetroffen bij een woning aan de Lange Dreef. Op zondagochtend bevindt hij zich nog steeds in het ziekenhuis en is nu aangemerkt als verdachte in het lopende onderzoek, zo meldt een woordvoerder van de politie. Tijdens het onderzoek in de woning werd omstreeks 01.00 uur het levenloze lichaam van een 45-jarige vrouw aangetroffen.

Tekst gaat verder onder de video.

Familiedrama in <em>Rijswijk</em>: vrouw <em>doodgeschoten</em> in woning, verdachte partner <em>zwaargewond</em> in het ziekenhuis In Rijswijk is een 49-jarige man zwaargewond aangetroffen bij een woning aan de Lange Dreef. Op zondagochtend bevindt hij zich nog steeds in het ziekenhuis en is nu aangemerkt als verdachte in het lopende onderzoek, zo meldt een woordvoerder van de politie. Tijdens het onderzoek in de woning werd omstreeks 01.00 uur het levenloze lichaam van een 45-jarige vrouw aangetroffen. Tekst gaat verder onder de video. FamiliedramaEerder verklaarde de politie dat het incident vermoedelijk te maken heeft met relationele problemen, waarbij de man buiten de woning gewond is geraakt. De vrouw die levenloos in de woning is aangetroffen, is volgens de politie neergeschoten. Het slachtoffer betreft de 45-jarige bewoonster van het huis. De vermoedelijke schutter is een 49-jarige man met wie zij samenwoonde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tragisch ongeval in Goirle: 47-jarige fietsster overlijdt na aanrijding op kruising (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist stapt na paar glazen wodka in auto en crasht (video) Bekijk deze video » Drama in Rotterdam Ahoy: man neergeschoten op feest (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Familiedrama
Eerder verklaarde de politie dat het incident vermoedelijk te maken heeft met relationele problemen, waarbij de man buiten de woning gewond is geraakt. De vrouw die levenloos in de woning is aangetroffen, is volgens de politie neergeschoten. Het slachtoffer betreft de 45-jarige bewoonster van het huis. De vermoedelijke schutter is een 49-jarige man met wie zij samenwoonde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's