Moe van slechte liveaction remakes? Deze Disney liveactions zijn wel de moeite waard!

Moe van slechte liveaction remakes? Deze Disney liveactions zijn wel de moeite waard!

Iedereen heeft het wel gemerkt. We leven in het tijdperk van de liveaction remakes. Films waar niemand om gevraagd heeft, maar toch in de bioscoop komen. Disney klassiekers hebben het altijd moeilijk als hertelling met acteurs van vlees en bloed. Fantasie is gewoonweg makkelijker over te brengen in een geanimeerde vorm. Toch zitten er tussen de berg spijtige missers een paar pareltjes verstopt. Dit zijn de beste Disney liveaction remakes.

Maleficent
Een liveaction film steekt er met kop en schouders uit. Maleficent uit 2014 is een moderne hertelling van Doornroosje. Wat deze film tot een succes maakt is dat het geen directe kopie is van de animatiefilm. Deze film bekijkt het sprookje vanuit de optiek van Maleficent waardoor je een nieuw gevoel van compassie krijgt met de Disney villain.

bekijk hieronder de trailer.

Alice in Wonderland
Aan de liveaction rage waar we momenteel inzitten begon Tim Burton met Alice in Wonderland. Een film die de visuele stijl van Burton en Disney perfect mengt. De film leverde 1,025 miljard dollar op en twee Oscars.

bekijk hieronder de trailer.

| Official Disney UK")

Cruella
Cruella uit 2021 volgt het voorbeeld van Maleficent. Geen directe hertelling van 101 Dalmatiërs maar een nieuwe kijk op het verhaal dat iedereen wel kent. De kijker wordt meegenomen door de jeugd van Ella en hoe ze veranderde in de modebewuste 'villain' die we nu kennen.

bekijk hieronder de trailer.

De enige prinsessenfilm die dit korte lijstje haalt, is Cinderella. Een magische hertelling die daadwerkelijk visuele inspiratie heeft gehaald aan de originele film en sprookje. Bekijk hieronder de trailer.

Moe van slechte liveaction remakes? Deze <em>Disney</em> liveactions zijn wel de moeite waard! Iedereen heeft het wel gemerkt. We leven in het tijdperk van de liveaction remakes. Films waar niemand om gevraagd heeft, maar toch in de bioscoop komen. Disney klassiekers hebben het altijd moeilijk als hertelling met acteurs van vlees en bloed. Fantasie is gewoonweg makkelijker over te brengen in een geanimeerde vorm. Toch zitten er tussen de berg spijtige missers een paar pareltjes verstopt. Dit zijn de beste Disney liveaction remakes. MaleficentEen liveaction film steekt er met kop en schouders uit. Maleficent uit 2014 is een moderne hertelling van Doornroosje. Wat deze film tot een succes maakt is dat het geen directe kopie is van de animatiefilm. Deze film bekijkt het sprookje vanuit de optiek van Maleficent waardoor je een nieuw gevoel van compassie krijgt met de Disney villain. bekijk hieronder de trailer. Disney's Maleficent - Official Trailer 3 Alice in Wonderland Aan de liveaction rage waar we momenteel inzitten begon Tim Burton met Alice in Wonderland. Een film die de visuele stijl van Burton en Disney perfect mengt. De film leverde 1,025 miljard dollar op en twee Oscars. bekijk hieronder de trailer. ALICE IN WONDERLAND | New Official Full Trailer (HQ | Official Disney UK") CruellaCruella uit 2021 volgt het voorbeeld van Maleficent. Geen directe hertelling van 101 Dalmatiërs maar een nieuwe kijk op het verhaal dat iedereen wel kent. De kijker wordt meegenomen door de jeugd van Ella en hoe ze veranderde in de modebewuste 'villain' die we nu kennen. bekijk hieronder de trailer. Disney's Cruella | Official Trailer De enige prinsessenfilm die dit korte lijstje haalt, is Cinderella. Een magische hertelling die daadwerkelijk visuele inspiratie heeft gehaald aan de originele film en sprookje. Bekijk hieronder de trailer. Bekijk ook 100 jaar Disney: bekijk de speciale Disney parade met alle disneyfiguren Bekijk deze video » Bekijk de eerste foto van de veelbesproken Sneeuwwitje remake! Bekijk deze video » Dit zijn de leukste Halloween films om direct te streamen! Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Inside Out 2, zomer 2024 in de bioscoop Bekijk deze video » Sneak preview: bekijk de eerste scene uit de nieuwe Disney prinses film Wish! Bekijk deze video » Magisch! Ariana DeBose zingt "This Wish" uit de film Wish voor het kasteel in Disneyland Bekijk deze video » Nieuwe Disney-prinses te zien tijdens Disney On Ice in Utrecht! Bekijk deze video »
Entertainment :
Moe van slechte liveaction remakes? Deze Disney liveactions zijn wel de moeite waard!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV