Magisch! Ariana DeBose zingt "This Wish" uit de film Wish voor het kasteel in Disneyland

Magisch! Ariana DeBose zingt "This Wish" uit de film Wish voor het kasteel in Disneyland

Onder een lucht vol sterren zingt de Amerikaanse actrice Ariana DeBose "This Wish". Het nummer is het titelnummer van de nieuwe Disneyfilm Wish.

Waar gaat Wish over?
Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren.

Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk het optreden hieronder.

Magisch! <em>Ariana DeBose</em> zingt &quot;This Wish&quot; uit de film <em>Wish</em> voor het kasteel in <em>Disneyland</em> Onder een lucht vol sterren zingt de Amerikaanse actrice Ariana DeBose "This Wish". Het nummer is het titelnummer van de nieuwe Disneyfilm Wish. Waar gaat Wish over?Welkom in het magische koninkrijk Rosas, waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat deze wordt beantwoord door een kosmische kracht: een balletje van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand, de heerser van Rosas, koning Magnifico. Zo probeert ze haar gemeenschap te redden en te bewijzen dat wanneer de wil van een moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren, er wonderbaarlijke dingen kunnen gebeuren. ✨ Official photos of Ariana DeBose’s performance of “This Wish” from #Wish recorded in front of Sleeping Beauty Castle at Disneyland Paris. It features fireworks and drones! The full video will be released Sunday night (US ET) on ABC and subsequently online. pic.twitter.com/PqrfzzwbUv— DLP Report (@DLPReport) November 18, 2023 Vier de 100ste verjaardag van de Walt Disney Studios met de film Wish: vanaf 22 november te zien in de bioscoop. Bekijk het optreden hieronder. Bekijk ook Bekijk hier Halle Bailey's live versie van 'Part of Your World' in Disneyland Bekijk deze video » Be careful what you wish for! Bekijk hier de volledige trailer van Disney's Wish Bekijk deze video » Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish! Bekijk deze video » Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk nieuwe beelden van Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Droom weg met een nieuwe preview van Disney's Wish! Bekijk deze video » Sneak preview: bekijk de eerste scene uit de nieuwe Disney prinses film Wish! Bekijk deze video »
Entertainment :
Magisch! Ariana DeBose zingt "This Wish" uit de film Wish voor het kasteel in Disneyland

Actuele video's

Meer actuele video's