Bekijk de eerste foto van de veelbesproken Sneeuwwitje remake!

Bekijk de eerste foto van de veelbesproken Sneeuwwitje remake!

Bekijk de eerste foto van de <em>veelbesproken Sneeuwwitje</em> remake! De aangekondigde nieuwe versie van Sneeuwwitje heeft geen makkelijke tijd gehad. Na veel kritiek op de actrice en de visuele stijl van de film lijkt Disney nu een nieuwe weg ingeslagen. Disney-drama Lees hier alles over de kritiek op Sneeuwwitje. Rachel Zegler maakte zich snel niet geliefd bij de Disney-achterban. Vindt de actrice de legende van Sneeuwwitje wel leuk? Het enthousiasme druipt er niet vanaf bij de voormalige gewaarde actrice. Ook de inclusieve casting was een probleem voor veel mensen. Maar als er een Disneyfilm is die wel een moderne upgrade kan krijgen is het Sneeuwwitje wel. Het meisje is immers alleen een symbool in haar eigen film, die over haar leven zou moeten gaan. Toch waren er veel mensen het er niet mee eens. Belangrijk om te erkennen is dat vaak als er een niet 'blanke' actrice wordt gecast in deze iconische rollen dat er dan veel kritiek is. Ook worden mensen uit minderheidsgroepen vaker 'belaagd' op sociale media, hierdoor kan de kritiek op de actrice niet (altijd) terecht zijn. VerhaallijnDe prinses Sneeuwwitje wordt het doelwit van haar jaloerse en ijdele stiefmoeder, de boze koningin. Als zij in een magische spiegel ziet dat haar stiefdochter de mooiste van het land is, geeft ze haar hofjager de opdracht om Sneeuwwitje naar het bos te brengen en haar te doden. Sneeuwwitje weet echter te ontkomen en stuit in het bos op een zevental dwergen die edelstenen delven. Als de koningin ontdekt dat haar stiefdochter nog steeds leeft, tracht ze Sneeuwwitje in een betoverende slaap te krijgen met een vergiftigde appel. Van uitstel komt afstel?Vooralsnog is de liveaction Sneeuwwitje film uitgesteld tot 2025. Disney geeft aan dat dit komt door de lange acteurs en schrijvers stakingen in de VS. Toch lijkt het dat er nog veel gesleuteld wordt aan de film. Komt van afstel, uitstel? Bekijk hieronder de eerste foto. Bekijk ook Dit kun je dit Halloweenseizoen streamen op Disney+ Bekijk deze video » Disney viert hun 100ste verjaardag met de film Wish, dit is wat we weten over de nieuwe prinses Asha! Bekijk deze video » Bekijk de trailer voor Behind the Attraction seizoen 2, vanaf 1 november op Disney+ Bekijk deze video » 100 jaar Disney: bekijk de speciale Disney parade met alle disneyfiguren Bekijk deze video » Disney100: luister naar This Wish uit de nieuwe Disneyfilm Wish! Bekijk deze video » Disney100: bekijk de leukste Disney verzamelingen! Bekijk deze video » Is het al tijd voor kerst? Bekijk de trailer voor The Santa Clauses met de controversiële Tim Allen Bekijk deze video » Frozen bestaat bijna tien jaar! Zo nam deze "kinder" film de wereld over Bekijk deze video » Luister naar een preview van "This Is The Thanks I Get?!" uit Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Ludacris in Disney's Dashing Through The Snow, vanaf 17 november op Disney+ Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk de eerste foto van de veelbesproken Sneeuwwitje remake!
Zaterdag 28 oktober 2023 om 15:27

De aangekondigde nieuwe versie van Sneeuwwitje heeft geen makkelijke tijd gehad. Na veel kritiek op de actrice en de visuele stijl van de film lijkt Disney nu een nieuwe weg ingeslagen.

Disney-drama

Lees hier alles over de kritiek op Sneeuwwitje.

Rachel Zegler maakte zich snel niet geliefd bij de Disney-achterban. Vindt de actrice de legende van Sneeuwwitje wel leuk? Het enthousiasme druipt er niet vanaf bij de voormalige gewaarde actrice. Ook de inclusieve casting was een probleem voor veel mensen. Maar als er een Disneyfilm is die wel een moderne upgrade kan krijgen is het Sneeuwwitje wel. Het meisje is immers alleen een symbool in haar eigen film, die over haar leven zou moeten gaan. Toch waren er veel mensen het er niet mee eens.

Belangrijk om te erkennen is dat vaak als er een niet 'blanke' actrice wordt gecast in deze iconische rollen dat er dan veel kritiek is. Ook worden mensen uit minderheidsgroepen vaker 'belaagd' op sociale media, hierdoor kan de kritiek op de actrice niet (altijd) terecht zijn.

Verhaallijn
De prinses Sneeuwwitje wordt het doelwit van haar jaloerse en ijdele stiefmoeder, de boze koningin. Als zij in een magische spiegel ziet dat haar stiefdochter de mooiste van het land is, geeft ze haar hofjager de opdracht om Sneeuwwitje naar het bos te brengen en haar te doden. Sneeuwwitje weet echter te ontkomen en stuit in het bos op een zevental dwergen die edelstenen delven. Als de koningin ontdekt dat haar stiefdochter nog steeds leeft, tracht ze Sneeuwwitje in een betoverende slaap te krijgen met een vergiftigde appel.

Van uitstel komt afstel?
Vooralsnog is de liveaction Sneeuwwitje film uitgesteld tot 2025. Disney geeft aan dat dit komt door de lange acteurs en schrijvers stakingen in de VS. Toch lijkt het dat er nog veel gesleuteld wordt aan de film. Komt van afstel, uitstel?

Bekijk hieronder de eerste foto.

Actuele video's

Meer actuele video's