Lang Leve De Liefde: Willem stoort zich aan uiterlijk van Ria (video)

Lang Leve De Liefde: Willem stoort zich aan uiterlijk van Ria (video)

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Willem <em>stoort zich</em> aan uiterlijk van Ria (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. Dit keer kijken we mee met Willem en Ria die op date gaan. Ria heeft behoorlijk wat make-up op en Willem vindt dat maar niets. Hij zegt eerlijk tegen haar dat hij de make-up niet mooi vindt. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geflirt tijdens salsa dansen in LLDL: "Je kijkt ook zo lief" (video) Bekijk deze video » Prutsende Esmee wacht op hulp van Nick: "Ik laat jou het werk doen" (LLDL) Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)
Dinsdag 14 november 2023 om 10:20

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Lang Leve de Liefde. Dit keer kijken we mee met Willem en Ria die op date gaan. Ria heeft behoorlijk wat make-up op en Willem vindt dat maar niets. Hij zegt eerlijk tegen haar dat hij de make-up niet mooi vindt. Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's