Heftige beelden: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen op A58 bij Etten-Leur

Heftige beelden: automobilist overleden na ongeluk met vrachtwagen op A58 bij Etten-Leur

Dinsdag 5 september 2023 om 14:45

Dinsdagochtend heeft zich een fataal auto-ongeluk voorgedaan op de A58 tussen Rucphen en Etten-Leur, waarbij een automobilist om het leven is gekomen.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: <em>automobilist overleden</em> na ongeluk met vrachtwagen op <em>A58</em> bij <em>Etten-Leur</em> Dinsdagochtend heeft zich een fataal auto-ongeluk voorgedaan op de A58 tussen Rucphen en Etten-Leur, waarbij een automobilist om het leven is gekomen. Tekst gaat verder onder de video. TraumahelikopterBovenstaande beelden tonen de aanwezigheid van verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, op de plaats van het ongeval dat rond 10.50 uur plaatsvond. Als gevolg hiervan is de snelweg in de richting van Breda afgesloten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Vrienden bij herdenkplek na fataal ongeluk Ekehaar: ‘Vriend van ons zat in de auto’ Bekijk deze video » Dode en gewonde bij ernstig ongeluk op N35 bij Enschede (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Traumahelikopter
Bovenstaande beelden tonen de aanwezigheid van verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, op de plaats van het ongeval dat rond 10.50 uur plaatsvond. Als gevolg hiervan is de snelweg in de richting van Breda afgesloten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's