Weeroverzicht herfst: recordwarmte én veel regen (video)

Weeroverzicht herfst: recordwarmte én veel regen (video)

Donderdag 30 november 2023 om 18:08

<em>Weeroverzicht</em> herfst: recordwarmte én veel regen (video) Nu de winter bijna is begonnen is het tijd om terug te blikken op de herfst. Wat blijkt? Ook deze herfst was weer warmer dan ooit, maar ook flink nat. Je hoort het in bovenstaande video. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk de beelden: Israëlisch-Nederlandse Ofir Engel vrijgelaten door Hamas Bekijk deze video » Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht Bekijk deze video » Winter nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video) Bekijk deze video »
Weer :

Nu de winter bijna is begonnen is het tijd om terug te blikken op de herfst. Wat blijkt? Ook deze herfst was weer warmer dan ooit, maar ook flink nat. Je hoort het in bovenstaande video.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's