Bekijk de beelden: Israëlisch-Nederlandse Ofir Engel vrijgelaten door Hamas

Bekijk de beelden: Israëlisch-Nederlandse Ofir Engel vrijgelaten door Hamas

Donderdag 30 november 2023 om 13:32

Ofir Engel, de jonge Israëlisch-Nederlandse gijzelaar die woensdag door Hamas werd vrijgelaten, is gezond en verkeert in goede conditie. Dat vertelt zijn opa, Jucha Engel, donderdagochtend. "Hij heeft veel mazzel gehad."

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: Israëlisch-Nederlandse <em>Ofir Engel</em> vrijgelaten door <em>Hamas</em> Ofir Engel, de jonge Israëlisch-Nederlandse gijzelaar die woensdag door Hamas werd vrijgelaten, is gezond en verkeert in goede conditie. Dat vertelt zijn opa, Jucha Engel, donderdagochtend. "Hij heeft veel mazzel gehad." Tekst gaat verder onder de video. Ofir EngelDe mensen die de 18-jarige Ofir hebben ontvoerd, waren volgens zijn opa "niet te slechte mensen". Zo werd Ofir niet ondergronds vastgehouden en kreeg hij goed te eten van zijn gijzelnemers. "We vinden dat hij sterk is, hij heeft geen bijzondere lichamelijke problemen." De jongen heeft vastgezeten in vijf verschillende huizen, vertelt opa Engel. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: Nederlander (18) wordt al bijna twee weken gegijzeld door Hamas (video) Bekijk deze video » Emotionele beelden: 9-jarige Emily herenigd met vader na gijzeling door Hamas Bekijk deze video »
Nieuws :

Ofir Engel
De mensen die de 18-jarige Ofir hebben ontvoerd, waren volgens zijn opa "niet te slechte mensen". Zo werd Ofir niet ondergronds vastgehouden en kreeg hij goed te eten van zijn gijzelnemers. "We vinden dat hij sterk is, hij heeft geen bijzondere lichamelijke problemen." De jongen heeft vastgezeten in vijf verschillende huizen, vertelt opa Engel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's