Winter nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video)

Winter nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video)

Donderdag 30 november 2023 om 16:36

<em>Winter</em> nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video) De afgelopen dagen lag in delen van Nederland steeds een laagje sneeuw. Ook donderdagochtend was het weer zover: vooral in de kustgebieden sneeuwde het. Dat levert prachtige beelden op. Hart van Nederland zette ze op een rijte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ravage in beeld: kettingbotsing op A58 bij Goes eist twee gewonden Bekijk deze video » Bekijk de beelden: Israëlisch-Nederlandse Ofir Engel vrijgelaten door Hamas Bekijk deze video » Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht Bekijk deze video »
Nieuws :

De afgelopen dagen lag in delen van Nederland steeds een laagje sneeuw. Ook donderdagochtend was het weer zover: vooral in de kustgebieden sneeuwde het. Dat levert prachtige beelden op. Hart van Nederland zette ze op een rijte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's