Schattige beelden: ijsbeertje geboren in Mierlo (video)

Schattige beelden: ijsbeertje geboren in Mierlo (video)

<em>Schattige beelden</em>: ijsbeertje geboren in Mierlo (video) Mooi geboortenieuws vanuit Dierenrijk in Mierlo. De dierentuin verwelkomt een kleine ijsbeer. Moeder Frimas is dinsdag in de speciale kraamkamer bevallen van een gezonde baby. Op de beelden van Hart van Nederland zie je de bijzondere geboorte. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk de beelden: Israëlisch-Nederlandse Ofir Engel vrijgelaten door Hamas Bekijk deze video » Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht Bekijk deze video » Winter nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mooi geboortenieuws vanuit Dierenrijk in Mierlo. De dierentuin verwelkomt een kleine ijsbeer. Moeder Frimas is dinsdag in de speciale kraamkamer bevallen van een gezonde baby. Op de beelden van Hart van Nederland zie je de bijzondere geboorte.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV