Hart van Nederland: politie vraagt hulp publiek bij gevonden dode vrouw (video)

Hart van Nederland: politie vraagt hulp publiek bij gevonden dode vrouw (video)

Thursday 30 November 2023 om 18:22

<em>Hart van Nederland</em>: politie vraagt hulp publiek bij gevonden dode vrouw (video) In het IJ in Amsterdam is woensdagmiddag een dode vrouw gevonden. Ze is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Omdat niet duidelijk is wie het slachtoffer is, deelt de politie donderdag enkele foto's van de tatoeages van de vrouw, in de hoop haar identiteit te achterhalen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Weeroverzicht herfst: recordwarmte én veel regen (video) Bekijk deze video » Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht Bekijk deze video » Winter nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video) Bekijk deze video »
TV :

In het IJ in Amsterdam is woensdagmiddag een dode vrouw gevonden. Ze is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Omdat niet duidelijk is wie het slachtoffer is, deelt de politie donderdag enkele foto's van de tatoeages van de vrouw, in de hoop haar identiteit te achterhalen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's