Hart van Nederland: meerdere mensen onwel bij fastfoodrestaurant Middelburg

Hart van Nederland: meerdere mensen onwel bij fastfoodrestaurant Middelburg

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere mensen onwel bij fastfoodrestaurant Middelburg Er zijn meerdere personen onwel geworden donderdagmiddag bij een fastfoodrestaurant in Middelburg. De brandweer is opgeroepen om metingen te doen, omdat er waarschijnlijk sprake was van een CO2-lek, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Weeroverzicht herfst: recordwarmte én veel regen (video) Bekijk deze video » Grote ravage op A58 bij Kapelle: vrachtwagens botsen in dichte mist, chauffeur naar ziekenhuis gebracht Bekijk deze video » Winter nu echt begonnen: prachtige beelden van een wit Nederland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Er zijn meerdere personen onwel geworden donderdagmiddag bij een fastfoodrestaurant in Middelburg. De brandweer is opgeroepen om metingen te doen, omdat er waarschijnlijk sprake was van een CO2-lek, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV